Adrenalin park

Od 2014. godine, boravak na planini Zlatar upotpunjen je otvaranjem drugog po veličini Adrnalinskog partka u Srbiji. Park je postavljen neposredno ispred hotela Panorama, a namenjen je svim posetiocima koji vole zabavu, avanturu i provod. Adrenalin park na Zlataru je park koji se sastoji od platformi na drveću, između kojih su prepreke koje od korisnika traže izdržljivost, hrabrost, višak adrenalina i avanturistički duh.

Park je pogodan za rekreaciju, vežbe i takmičenja. Dužina parka je 340m, od čega je 190m „zip-line” sistem i 150m prepreka, kao što su viseći kanapi sa stopom, horizontalne merdevine, balans greda, cik-cak gredice, paukova mreža, tarzan lijana, uzdužne i poprečne oblice i mnoge druge prepreke.

Prosečna visina platformi je 5m. Park je 100% siguran, a sva oprema je atestirana. Кroz ceo park pruža se sigurnosna sajla, a pre početka avanture prolazi se obuka na zemlji. Sve vreme instruktori brinu o bezbednosti korisnika. Park je moguće koristiti svakim danom od 10 do 18 časova.

Scroll to Top
Scroll to Top